Hoe veilig is mijn huis?

Zorg ervoor dat u inbrekers te slim af bent
Scan ‘Hoe veilig is mijn huis’ – een interactieve tool in nieuwe PKVW-website

Met meer dan 200.000 unieke bezoekers per jaar is de website van het
Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) dé plek waar burgers en professionals informatie vinden over het Politiekeurmerk en het thema veilig wonen.

Eind vorig jaar is de vernieuwde website van het Politiekeurmerk gelanceerd. Voor professionals een bron van praktijkvoorbeelden, voorlichtingsmaterialen, de nieuwste voorlichtingsfilms, en veel gratis communicatie- en campagnematerialen én het laatste nieuws. Dit alles om er voor te zorgen dat bewoners de inbreker te slim af zijn.


Bewoners vinden op de website
politiekeurmerk.nl de nieuwe scan ‘Hoe veilig is mijn huis’. Door het beantwoorden van enkele vragen, ontdekken bezoekers welke zwakke punten hun woning heeft en krijgen advies over te nemen maatregelen. Ook geeft de site een overzicht van de nieuwste inbraaktrends zoals kerntrekken en verschillende preventietips.

Gratis artikel voor bewoners
In de
bijlage treft u het artikel ‘Feiten en hardnekkige fabels over woninginbraak’. Hiermee wordt het onderwerp veilig wonen en de nieuwe websitepolitiekeurmerk.nl bij bewoners onder de aandacht gebracht. 100 Bezoekers maken kans op een bioscoopbon als zij de nieuwe site beoordelen door het invullen van 5 vragen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website
politiekeurmerk.nl of neem contact op via pkvw@hetccv.nl
U kunt voor communicatie gerelateerde vragen terecht bij CCV-communicatieadviseur Woninginbraak Gunhild Meijer-Helsloot (
Gunhild.Meijer-Helsloot@hetccv.nl)